Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ και ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας πραγματοποιήθηκε Ημερίδα από το Σωματείο Αρτοποιών Ευβοίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματοβιοτεχνών του Δήμου Καρύστου για θέματα του κλάδου και ενημερώσεις πάνω στο Πολυνομοσχέδιο και τις διατάξεις για την Αρτοποιία.

Παρόν μέλη της νέας διεύθυνσης του σωματείου Αρτοποιών με τον πρόεδρο Παπαθανασίου Γιάννη, από το Βασιλικό, τον αντιπρόεδρο Βούργια Ακύλλα από την Χαλκίδα και το μέλος, Τσαμπάση Διαμαντή από την Χαλκίδα.

 Παρόν και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ευβοίας ,Ηλίας Θαλάσσης που στηρίζει το Σωματείο σε αυτή του την προσπάθεια.
 Από την πλευρά του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου, ήταν η κ.Βερούχη ο κ.Σπύρου και η κ.Παπαμιχαήλ ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο κ.Βερούχης.
 Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είδαμε και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Χυπόλητου, την κ.Κανέλλου Χουντάση και τον κ.Ρουκλιώτη.
Ο κ. Παπαθανασίου αναφέρθηκε σε πολλά προβλήματα και διατάξεις που καθορίζουν το επάγγελμα, ενώ τόνισε ότι η μόνη ελπίδα για τους αρτοποιούς είναι η ευλαβική προσήλωση στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση.
Μετά από επαφές με τον κ.Σπανό, αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, πέτυχαν την μη επιβολή προστίμων άμεσα αλλά να δίνεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα στους επαγγελματίες να διορθώνουν πιθανές παραλείψεις.

Ο κ.Θαλάσσης προχώρησε σε ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα erasmus και ΛΑΕΚ,όπου και συμμετέχουν πολλά σωματεία και σύλλογοι της περιοχής μας.

Το μήνυμα της σημερινής ημερίδας είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο της εργασίας μας και της ποιότητας της ζωής μας.

Για το επόμενο ωφέλιμο βήμα του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου