Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η εισήγηση του Συνδέσμου στην συνάντηση για τα ακτοπλοικά δρομολόγια..



"Για μια ακόμα φορά ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, πρωτοστάτησε και εισακούσθηκε έστω και αργά, στο κάλεσμα που κάναμε την προηγούμενη βδομάδα με την διαμαρτυρία μας για κοινή συνάντηση των Σωματείων και Φορέων, καθώς και του Δήμου Καρύστου, έτσι ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο μείζον αυτό ζήτημα.
Βέβαια αυτά έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα και όχι κατόπιν εορτής.

Θέλουμε  να πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση από την " Κοινοπραξία πλοίων Ραφήνας- Μαρμαρίου" εάν είναι εφικτά και τα δικά μας αιτήματα.

ο κ.Δήμαρχος , κ.Νικόλαος Μανώλης.

Οι θέσεις του Συνδέσμου είναι οι εξής.

1. Όπως γνωρίζουμεδεν μπορούμε ούτε να επιβάλλουμε ούτε να απαιτήσουμε κάτι γιατί η αακτοπλοική  γραμμή είναι ελεύθερη. Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους πείσουμε να υποχωρήσουν αντιπαραθέτοντας τις δικές μας προτάσεις.

Μπορούμε να ζητήσουμε 2 φορές την βδομάδα να γίνεται το δρομολόγιο των 10.15 (εκτός από Παρασκευή και Σάββατο που ήδη υπάρχει) καθώς επίσης και αλλαγήστις γιορτές και αργίες.

Η Πρόεδρος κ.Βερούχη Μαρία, ο Αντιπρόεδρος κ.Ανδρέας Σκλήρας και ο Ταμείας κ.Σπύρου Ευάγγελος
2. Εάν επίσης υπάρχει δυνατότητα και δεν πάει κόντρα σε αυτούς που εξυπηρετεί (φορτηγά κλπ)    να γίνεται το πρωινό δορμολόγιο μισή ώρα αργότερα.

3. Να ζητήσουμε από το ΚΤΕΛ να επαναφέρει το πρωινό δρομολόγιο για Στύρα με το οποίο εξυπηρετείτε απευθείας το επιβατικό κοινό που ταξιδεύει με το δρομολόγιο των 9.30 για την Αγία Μαρίνα. Φυσικά να περνά και από το Μαρμάρι.

Και τέλος,
για να ενισχυθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο των 10.15 μπορούμε να προτείνουμε στους πλοιοκτήτες να υπάρχει  μια ευνοική μεταχείρηση σε όσους ταξιδεύουν συχνά με το συγκεκριμένο δρομολόγιο. πχ. στις 4 φορές τον μήνα, η 5η να είναι δωρεάν. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με το πλοίο diamond στα Στύρα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου